Top 7 Street Style Trends Fra A/W 2016 Fashion Weeks

instagram viewer
Top 7 Street Style Trends fra AW 2016 Fashion Weeks

Trend Spotter understøttes af sit publikum. Når du køber via links på vores websted, kan vi optjene en tilknyttet provision. Lær mere

Klassiske 90'er og 80'er -tendenser gør et comeback på street style -scenen, der ses på alle de smukkeste kvinder, der deltager i de europæiske efterår/vinter -shows. Som mode går, er det naturligvis et opdateret, genopfundet bud på fortidens tendenser for at holde tingene smarte og cool. Flares er omarbejdet i slanke sorte stoffer, bandanas bæres feminint bundet om halsen, og flosset denim er perfekt kombineret med stilfulde hæle. Hættetrøjer bæres under jakker, hvilket også tilføjer til grungestemningen, der udstråler fra gaden stil, mens flerfarvet pels, folkekunstjakker og statement-striber tilføjer en sjov sjov i blandingen med dristige farver og mønstre. Bring denne blanding af 90'erne møder moderne til dig selv garderobe med lidt inspiration fra vores top syv street style -trends fra efterår/vinter 2016 modeuger.

1. Blusser

Flares Collage

Blusser har gradvist været på vej tilbage til garderobeskabe i modeeliten, og denne sæson er ingen undtagelse. For første gang introduceret til mode i 70'erne, havde blusser et andet stort øjeblik i slutningen af ​​90'erne og er nu tilbage igen i 2016. Også kendt som klokkebunde, er blusser en flatterende og feminin form, der sidder tæt ved lår og knæ og blusser udad mod fødderne. Dagens opdaterede versioner vises i slanke, sorte bomuldsstilarter med ekstra stretch for et poleret look. Bedst parret med hæle til at forlænge benene, blusser ser perfekt ud på eller under ankellængden. Komplet styling med en monteret skjorte på toppen og en slank, lårlængde frakke.

click fraud protection

Få looket

2. Bandanas

Bandanna collage

Et andet tilbagekast til 90'erne, den ydmyge bandana har gjort en uventet tilbagevenden. Bandana er smukt slidt om halsen og er den nyeste måde at afslutte et outfit på med stil. Bundet højt, ligesom silketørklæder til stewardesser, ligner bandana også en opdateret version af denne sæsons meget elskede båndchokere. Bedst brugt i en fed farve med et simpelt, men detaljeret mønster, bandanas kan let parres med ethvert outfit. Hold en variation i dit skab i efteråret, og vælg blot en matchende eller gratis farve at gå med dit outfit, når det har brug for nogle ekstra stilpunkter.

Få looket

3. Flerfarvet kunstpels

Flerfarvet pelscollage

De farvede faux fur -designs, der blev set på landingsbanen ved denne sæsons shows, blev også efterlignet fra landingsbanen. Gade-stileksperter tog dog et skridt videre med introduktion af flerfarvet pels. Fede stænk af kolliderende farver, striber og endda flerfarvede pelsblomster blev alle set på Paris og Milans gader. Uundgåeligt, med deres utrolige farve, størrelse og tekstur, stavede disse jakker og frakker sjovt blandet med en seriøs holdning. Hvis du føler dig lidt vovet, kan du prøve dette look selv. Du skal blot parre dem med grundlæggende blokfarver og bukser eller jeans med lige ben. Tilpas derefter farven på din taske til en af ​​farverne på din frakke, og du er klar til at gå.

Få looket

4. Folkekunstveste og jakker

Folk-Art veste og jakker Collage

Tilføj nogle rige farver og dekorative mønstre til din garderobe denne sæson med folkekunst inspireret design. Virvlende former, detaljerede broderier, blomster og kulturinspirerede motiver vendte alle hovedet på gaderne uden for de seneste efterår/vinter 16 landingsbaner. Med nuancer, der minder om naturskønne landskaber, bragte denne trend kunst og mode sammen på en indlysende, men ydmyg måde. Fremhævede overvejende på standout jakker og veste, folkekunst var parret med moderne design og enkle silhuetter. Ligesom flerfarvet pels vil denne trend sige alt, hvad dit outfit har brug for i én beklædningsgenstand, så hold tingene enkle med et par jeans.

Få looket

5. Flosset denim

Flosset denim

Hver sej pige havde iført flosset denim på Europas gader denne mode måned. Ser helt ugjort ud, injicerer denne trend let en lille 90'ers grunge og attitude i ethvert outfit. Og det bedste er, at det ikke behøver at koste dig en cent. Giv dine jeans en D.I.Y. makeover og klip sømmen af ​​et gammelt par for en øjeblikkelig stilopdatering. Efterlad dem bare flossede og rå på kanten for et "for sejt at pleje" look. Den perfekte længde er hakket ved anklen, og den perfekte partner er sorte læderstøvler. Selvfølgelig, hvis du foretrækker et helt nyt par, er der også masser af stilfulde muligheder at købe. Uanset om du foretrækker tynde ben, straight eller endda brede ben, er der flosset denim i en stil, der passer til dig.

Få looket

6. Statement Stripes

Statement Stripes Collage

Lodret, vandret eller diagonalt, det er ligegyldigt, så længe dine striber er høje og giver et udsagn! Uundgåelige og dristige, udsagnstriber forfulgte gaderne uden for denne sæsons Paris- og Milano -shows. Striber er altid populære, men de har ikke været så sjove i et stykke tid. Uanset om de var sorte, røde, hvide, blå, lyserøde eller grønne, skilte de sig alle ud og dækkede hele tøj. Tykke og næsten flagværdige dominerede de gadestil ser fra top til tå. Brug din egen udsagn striber på en frakke, jakke eller kjole og par med en enkel, slank silhuet og minimalt tilbehør.

Få looket

7. Hættetrøjer under jakker

Hættetrøje Under Jacket Collage

Fuld af attitude og praktisk, denne street style trend vil holde dig varm og elegant på samme tid. Iført en hættetrøje under en jakke er denne sæsons svar på spørgsmålet om at klæde sig stilfuldt ujævn. Lys og komfortabel, bomulds hættetrøjer blev brugt under alle former for tæt overtøj i Milano og Paris. Med emhætter oppe, solbriller på og hår rodet lignede modepakken, at de havde en stilfuld hemmelighed at skjule. Klassisk slidt med læder, hættetrøjer i lag ser også godt ud med den ekstra tekstur af pels, uld eller shearling frakker. Prøv dette look kombineret med flosset denim til den ultimative 90’er grunge -stil.

Få looket

Teachs.ru
Top 10 Street Style -tendenser fra forår/sommer 2018 mode uger

Top 10 Street Style -tendenser fra forår/sommer 2018 mode ugerKvindemodetrends

Trend Spotter understøttes af sit publikum. Når du køber via links på vores websted, kan vi optjene en tilknyttet provision. Lær mereHvis det er stilinspiration, du søger, skal du ikke lede længere...

Læs mere
10 Emerging Street Style Trends i 2019

10 Emerging Street Style Trends i 2019Kvindemodetrends

Trend Spotter understøttes af sit publikum. Når du køber via links på vores websted, kan vi optjene en tilknyttet provision. Lær mereHvert år introducerer modeuger i Milano, London og Paris verden ...

Læs mere
Top 5 brude trends fra Couture 2017 Fashion Week

Top 5 brude trends fra Couture 2017 Fashion WeekKvindemodetrends

Trend Spotter understøttes af sit publikum. Når du køber via links på vores websted, kan vi optjene en tilknyttet provision. Lær mereNår det kommer til at få øje på de bedste brudtendenser, er der ...

Læs mere
instagram stories viewer