Sådan bærer du en Oxford -skjorte med stil

instagram viewer
Sådan bærer du en Oxford -skjorte

Trend Spotter understøttes af sit publikum. Når du køber via links på vores websted, kan vi optjene en tilknyttet provision. Lær mere

Uanset om du skal til løb eller tage en drink med drengene, er en Oxford -skjorte en glimrende mulighed til enhver lejlighed. Det alsidige, tidløse og smagfulde design fungerer med et utal af ensembler og er så stilfuldt, at du vil have det på overalt. Fra formelle begivenheder til et afslappet samvær, her er hvordan du nemt kan style denne klassiske skjorte med knapper.

Indholdat vise
Oxford Shirt's historie
Hvornår skal man bære en Oxford -skjorte
Formel
Semi formel
Forretningsmæssigt afslappet
Smart Casual
Afslappet
Oxford skjorte farver
Hvid Oxford skjorte
Lyserød Oxford skjorte
Blå Oxford skjorte
Sort Oxford skjorte
Grå Oxford skjorte
Sådan bærer du en Oxford -skjorte
Ofte stillede spørgsmål
Hvad er en Oxford -skjorte?
Hvordan skal en Oxford -skjorte passe?
Hvilken farve oxford skjorter skal jeg få?
Har du en Oxford -skjorte i?
Er Oxford -skjorter formelle?
Er oxford skjorter business casual?
click fraud protection

Oxford Shirt's historie

Oxford -trøjen går ironisk nok tilbage til 1800 -tallet, ikke i Oxford, men i Skotland. Taget fra Polo -stilen, kendt for sine åndbare kvaliteter og lette slid, blev kraverne fastgjort med knapper for at forhindre dem i at flyve rundt i det fri. Navnet blev taget fra universitetet og kom snart til Amerika, hvor Ivy League -eleverne omfavnede det.

Hvad er en Oxford -skjorte

Hvornår skal man bære en Oxford -skjorte

Formel

Til bryllupper og sort slips begivenheder, den dress code kræver normalt, at du har en hvid Oxford -skjorte og sort jakkesæt på. Til andre lejligheder er en blå, lyserød, grå eller sort skjorte en fantastisk måde at injicere sjov i et outfit uden at overdrive det. Hvis du føler dig ekstra fancy, kan du blande det med et ensemble i farver som grå, grøn, marineblå og brun. Tilføj noget for at fuldføre udseendet manchetknapper, a kjoleur, og pæne sko.

Formel påklædning

Semi formel

Lidt mere afslappet end sort slips, det semi-formel dresscode kan være vanskelig at mestre. Hvis du holder dig til den klassiske Oxford -skjorte, kan du slippe slipset. Hvis du vælger en hel dragt, skal du blande den ved at bære Oxford -skjortefarver i grå, blå, sort, pink og hvid. Du kan også eksperimentere med separate kombinationer såsom chinos og blazer. For at fuldføre udseendet, tilføj pæne sko, solbriller, og sejt tilbehør.

Semiformel dresscode

Forretningsmæssigt afslappet

Synes godt om, semi formel, forretning casuaJeg er en af ​​dem påklædningskoder der ikke har en streng definition; det handler om at have det sjovt og injicere personlig stil. Hvis du fortsætter den skræddersyede tilgang, er du velkommen til at rulle ærmerne sammen eller fortryde et par knapper og lade din nakke ånde. Vælg Oxford -skjortefarver i grå, hvid, sort, pink eller blå for et afslappet og sofistikeret look.

Forretningsmæssigt afslappet

Smart Casual

Fra en solskinsdag på båden til kaffefangst med venner, den smart afslappet dresscode er en stor at mestre. Hvis du tager et blad fra formelle ensembler, kan du tilføje et dekonstrueret twist til dine outfits ved at bære en åben Oxford -skjorte med linnedbukser. Det er bedst at stikke din skjorte i for et smart look, men brug gerne shorts og en blazer for en frisk og afslappet sommerstemning.

Smart Casual Dresscode

Afslappet

Oxford skjorter er meget alsidige og kan bruges tilfældigt. I de koldere måneder vælger du en tyk eller mærket sweater med cool tilbehør. Nogle gange vil de enkleste outfits påvirke, og du kan ikke gå galt med et par jeans og en monteret knapper ned. Til afslappede kontordage ruller du ærmerne op og tager en Oxford -skjorte på med chinos og hvide sneakers.

Casual outfits

Oxford skjorte farver

Hvid Oxford skjorte

Du kan ikke slå klassikerne, og den hvide Oxford -skjorte er et glimrende eksempel på det. Fra kontoret til et cocktailparty, dette er en stilfuld og ubesværet mulighed for ethvert outfit. Vælg denne button-down med en tredelt jakkesæt, jeans, og en jumper eller blazer i linned og chinos. Alsidigheden i dette tøj giver dig friheden til at parre det med et utal af farver og stilarter. Gå fra dag til nat ved at rulle ærmerne op, åbne toppen og fjerne dit slips.

SHOP: Hvide Oxford skjorter

Hvid Oxford skjorte

Lyserød Oxford skjorte

Injicér sjov i et outfit med en lyserød Oxford -skjorte. Fra laks til lyserød, denne skygge fungerer godt til et utal af lejligheder. Komplimenter den lyserøde tone i en blå eller brun kulør. Hvis det er første gang, du bærer pink, skal du vælge en lettere variant eller nålestriber til noget subtilitet.

SHOP: Pink Oxford Shirt Shirts

RELATEREDE:Sådan bærer du en lyserød skjorte

Lyserød Oxford skjorte

Blå Oxford skjorte

En anden kontorklammer, der hører til i hver herres garderobe, er den blå Oxford -skjorte. Alsidig og let at have på, denne farve fungerer godt til kontormiljøer og hestevæddeløb. Du kan prøve en hel marineblå jakkesæt til et sofistikeret overordnet look, eller lyse en mørk jakkesæt op med en lyseblå skjorte.

SHOP: Blå Oxford -skjorte

Blå Oxford skjorte

Sort Oxford skjorte

Sæt et spin på den klassiske Oxford -skjorte ved at gøre den kulsort. Mørk som nat, denne skjorte farve er fantastisk til semi formel og cocktailbegivenheder. Par trøjen med et beige jakkesæt, seje solbriller, og pæne sko for et tilbagelænet twist på et traditionelt ensemble.

SHOP: Sort Oxford skjorter

Sort Oxford skjorte

Grå Oxford skjorte

Mellem lyst og mørkt ser en grå Oxford -skjorte godt ud, når den er parret med brune, grønne og andre neutrale toner. Til formelle lejligheder, prøv en jakkesæt i en utraditionel nuance, f.eks. sand eller jade-iført sort kan se ud som om du har rodet din vask op.

SHOP: Grå Oxford -skjorte

Grå Oxford skjorte

Sådan bærer du en Oxford -skjorte

  • Ved formelle begivenheder vælges en hvid Oxford med manchetknapper
  • Tag din skjorte i for mere formelle begivenheder og tag den af ​​for afslappede begivenheder
  • Vær ikke bange for at blande farver op - lyserøde, blå og sorte Oxford -skjorter kan krydre et outfit.
  • Hvis du er på vej til en semi-formel begivenhed, skal du rulle ærmerne op.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en Oxford -skjorte?

En Oxford-skjorte er en skjorte med kurvvævning. Navnet menes at komme fra Oxford -klud, som var det originale stof, der blev brugt til at lave skjorterne. Selvom nogle betragter en krave med knapper som et klassisk træk ved en Oxford-skjorte, er det ikke afgørende.

Hvordan skal en Oxford -skjorte passe?

En Oxford -skjorte skal have en slank pasform og et lige snit, der skummer din krop uden at være for stram. Du kan også bære dem lidt overdimensionerede lag oven på en T-shirt.

Hvilken farve oxford skjorter skal jeg få?

De fleste modeeksperter foreslår blå, hvid og pink som nøglefarverne på Oxford -skjorter, som en mand burde eje.

Har du en Oxford -skjorte i?

For mere afslappede påklædningskoder kan du bære din Oxford-skjorte uforbundet eller halvt gemt-også kendt som 'fransk tuck'-med sammenrullede ærmer. Til formelle lejligheder, tag det ind.

Er Oxford -skjorter formelle?

Selvom Oxford -skjorter betragtes som en kjoleskjorte, er de overraskende alsidige. Du kan bære dem med jakkesæt til forretningsmøder og formelle lejligheder som bryllupper - og du kan også klæde dem på til afslappede begivenheder med jeans eller chinos og sneakers. Rul blot ærmerne op, åbn de to øverste knapper, og tag trøjen af.

Er oxford skjorter business casual?

Oxford skjorter er ideelle til business casual dress codes. Mens skjorterne har et poleret, skræddersyet look, er der stadig plads nok til at vise din personlighed gennem farven og stylingen.

Teachs.ru
Sådan bærer du en Oxford -skjorte med stil

Sådan bærer du en Oxford -skjorte med stilMænds Stil

Trend Spotter understøttes af sit publikum. Når du køber via links på vores websted, kan vi optjene en tilknyttet provision. Lær mereUanset om du skal til løb eller tage en drink med drengene, er e...

Læs mere
Sådan bærer du munke remsko med stil

Sådan bærer du munke remsko med stilMænds Stil

Trend Spotter understøttes af sit publikum. Når du køber via links på vores websted, kan vi optjene en tilknyttet provision. Lær mereMunkremskoen er en af ​​de mest varige fodtøjsstiler nogensinde....

Læs mere
De bedste shorts til mænd (og hvordan man skal bære dem)

De bedste shorts til mænd (og hvordan man skal bære dem)Mænds Stil

Trend Spotter understøttes af sit publikum. Når du køber via links på vores websted, kan vi optjene en tilknyttet provision. Lær mereAtletisk, afslappet eller preppy, shorts er den typiske sommerkl...

Læs mere
instagram stories viewer