20 ideer som vil hjelpe deg med å overbevise Bubble Bob-trenden

instagram viewer

Med 90-tallet som gjør et stilig comeback både innen musikk og mote, er det ikke rart at 90-tallsinspirerte hårtrender er tilbake i søkelyset. Hvis du har beundret de ikoniske 90-tallsbobbene med stjerner som Natalie Portman og Christy Turlington, er du inne for en godbit med den friske vrien til boblebobben.

Dette bedårende navnet fanger perfekt den swishy sjarmen til denne frisyren, og den har allerede blitt sett på A-lister som Ciara, Zendaya, Elsa Hosk og Hailey Bieber. Gjør deg klar til å se denne elegante avlingen ta over scenen!

1. Kort og sløv boblebob

For å kopiere dette utseendet, vil du ha den skarpe, rette grunnlinjen, men med en avrundet, stablet rygg. Bare be om en sløv bob med et snev av eksamen bak. Det vil gi deg utseendet du er ute etter.

Grafisk kjevelengde Bob

@orkun_thehairspecialist

2. Kobberboblebob med smell

Den levende, skinnende kobber nyanse tilfører et snev av varme og spenning til stilen din, mens de avrundede lokkene og piecey smellene gir ansiktet ditt en ungdommelig sjarm.

Myk boblebob for tynt hår

@maisonluh

3. Sjokoladebrun langstrakt Bob

click fraud protection

Du vil ofte finne en bob som faller et sted mellom skuldrene og haken. Magien ligger i å oppdage den ideelle lengden som passer din unike stil og personlighet. Spesialistene på Neste salong i Singapore gikk for en langstrakt boblebob for å understreke ansiktstrekkene til klienten deres.

Lang Swishy Bob med sideparti

@nextsalon1992

4. Grå Bob for eldre kvinner

En boblebob kan være et fantastisk valg for eldre kvinner med grått hår. Dens tidløse eleganse og lekne sprett kan gi liv og sjarm til utseendet ditt, slik at du føler deg fantastisk i alle aldre.

Elegant avrundet Bob for grått hår

@angelo.baiunco

5. Hakelengde avrundet bob med smell

For å oppnå dette polerte avrundede utseendet, ta tak i en rund børste på 1 cm og begynn å føne i nakken, krøll endene forsiktig. Fortsett å jobbe deg opp til toppen mens du også jevner ut endene for et polert utseende.

Klassisk Chin Length Bob med smell

@rosadagger

6. Bubble Bob med Highlights og Lowlights

Denice Corea, en spesialist på innlevde farger og kutt som strømmer fra Ventura frisørsalong, jevnet opp klientens bob ved hjelp av airtouch-teknikken. Ved å bruke en kombinasjon av høydepunkter og lavlys, oppnådde hun en naturlig utseende, blandet hårfarge.

Chic Bubble Bob med Balayage

@dnchair

7. Blond Bob med smell i ansiktet

Spesialist fra Atomic House of Hair i Louisville, Kentucky, laget et mykt pannelugg for å skape en flatterende ramme rundt ansiktet. Disse smellene forbedrer bobens lengde, og balanserer den lekne spretten med en sofistikert touch.

Lang utblåsningsbob med ansiktsrammestykker

@atomichouseofhair

8. Side-Swept Bubble Bob

Side-feiende bob med avrundede lag injiserer en ekstra dose flair. Det gir boben en herlig swoosh, trekker oppmerksomheten til den ene siden samtidig som den opprettholder fleksibiliteten. Det er et elegant, dynamisk preg som legger til bevegelse og personlighet til stilen din.

Vindsvepte brunette Bob

@jobosco

9. Elegant snitt med Bodde i Balayage

Enten du sikter etter et slankt og stilig utseende eller foretrekker et fyldigere, rundere utseende, er det bare å endre pålitelig børste å enkelt gå over fra en fabelaktig stil til en annen. Så enkelt er det!

Chic Glossy Bob for brunetter

@andrepierrehair

10. Statment Blond Bubble

Denne boblebobben i en herlig nyanse av kremaktig blond er lett og full av bevegelse. For å spikre denne tidløse glatte føningen med en subtil kurve, bruk en rund børste og fokuser på å snu endene under mens du tørker.

Glatt blond boblebob

@mirall_hair

11. Kort Bob med lagdelt smell

Stylist Andi June fra Innleggssalong i Scottsdale, Arizona, paret denne sjarmerende hakelengden bob med gardin smell. De forsterker bobens form, og gir den et elegant, skreddersydd utseende som vakkert rammer inn trekkene dine.

Søt kort Bob med smell

@andijune.hår

12. Swooshy Dirty Blonde Bob

Oppnå denne swooshy-looken med minimal varme ved å style den med produkter designet for å få frem din naturlige hårtekstur. Denne frisyren tar ting opp et hakk når den kombineres med en klar hudfarge og bare et snev av naturlig, diskré sminke.

Angret Dirty Blonde Bob med Curve

@salt_andwaves

13. Bubble Bob med gardin bangs

Klipp- og fargespesialister på Plysjlåser salong i Perth, Australia, forsterket sjarmen til kuttet ved å legge til delikat gardin smell. De legger til mykhet og et snev av romantikk, og balanserer bobs lekenhet med et grasiøst, stilig preg.

Klassisk fransk bob med bobleeffekt

@plushlocks_thesalon

14. Lang Bob med midtre del

En bob med en midtdel er utrolig allsidig, og passer til en rekke ansiktsformer. Den smigrer firkantede, runde og hjerteformede ansikter, legger til symmetri og mykgjørende vinkler.

Bubble Bob med middels halslengde med gardin bangs

@mohamad_hairart

15. Full-av-volum Bob med Choppy Bangs

Her er et godt triks for å gi boben din et ekstra løft – prøv borrelåsruller. De er perfekte hvis du ønsker å redusere bruken av oppvarmede stylingverktøy samtidig som du legger til fabelaktig volum til boben din!

Blond Bob med Shadow Roots

@maggiemh

16. Lang rufsete boblebob

Hvis du foretrekker en mer avslappet finish, gå for den sjarmerende rufsete effekten, akkurat som stylisten Rachel Williams fra Fayetteville, Arkansas, gjorde på denne lange blonde bobben med pisket pannelugg og tykke lag.

Long Bob med skandinavisk hårfeste

@rachelwstylist

17. Bubble Pixie Bob

Hvis du vil ha håret ut av nakken, prøv en pixie bob-stil som ender rett under ørene. Den kompakte lengden er både elegant og luftig, noe som gjør frisyren din frisk og bekymringsløs.

Kortsidedelt boblebob

@julianaegoncalves

18. Bubble Bob med stump grunnlinje

Hårklippspesialisten Heranoosh ga denne fluffy blonde boben en sløv grunnlinje av en grunn. Den fremhever bobens avrundede form og gir den en ren, polert kant, og legger til et snev av raffinement til denne trendy frisyren.

Chunky Blunt Bob-frisyre

@heranoosh_haircut

19. Bob med fjærkledd sidesmell

Hvis du har et hjerteformet, ovalt eller rektangulært ansikt, tenk på å innlemme side smell. De vil smigre trekkene dine, myke opp vinkler og legge til et herlig preg av elegant stil til utseendet ditt.

Medium Bubble Bob med smell

@tahereh.agheb.beauty

20. Long Bob med blandet smell

Denne boben av stylisten Jacqueline Villa fra Scottsdale, Arizona, har en super avslappet, uformell følelse. Langt blandet smell hjelper til med å ramme inn ansiktet og legge til den voluminøse finishen på kuttet ved å legge til luftige lag.

Fluffy blond Bob med innramming av ansiktet

@salt_andwaves

Enten du velger en klassisk 90-tallsinspirert boblebob eller setter din unike vri på denne trenden, er én ting sikkert – du er inne for en fabelaktig, morsom hårreise. Så fortsett og rock de sprettende boblene med stil!

Få frisyreinspirasjon. Uansett hvilken hårtype du har, kan vi hjelpe deg med å finne de riktige frisyrene

Teachs.ru
27 blendende Bob-hårklipp for tykt hår å style i 2023

27 blendende Bob-hårklipp for tykt hår å style i 2023BobHårklipp

Damer velsignet med tykke lokker ser ofte etter hårklipp som er gode til å fjerne overdreven tykkelse og få manken til å føles og se lettere ut. Den gode nyheten er at du kan oppnå begge disse måle...

Les mer
20 ideer som vil hjelpe deg med å overbevise Bubble Bob-trenden

20 ideer som vil hjelpe deg med å overbevise Bubble Bob-trendenBobHårklipp

Med 90-tallet som gjør et stilig comeback både innen musikk og mote, er det ikke rart at 90-tallsinspirerte hårtrender er tilbake i søkelyset. Hvis du har beundret de ikoniske 90-tallsbobbene med s...

Les mer
30 Showstopping Chin-Length Bob-frisyrer til rock i 2024

30 Showstopping Chin-Length Bob-frisyrer til rock i 2024BobHårklipp

Klar til å gi håret en frisk og fabelaktig oppdatering? Hvis du ønsker å bytte ting, er hårklipp med hakelengde på topp akkurat nå. De finner den perfekte balansen mellom kort og lang, og tilbyr ue...

Les mer
instagram stories viewer