20 populære vinterfarger og designideer for 2020

instagram viewer
Vinterfarger for negler

Det er den tiden på året igjen, ferien er over, men du føler deg fortsatt festlig. Så hvorfor ikke sprenge noen muntre låter mens du pynter neglene dine? Enten du vil gjøre det selv eller få dem utført profesjonelt, her er de beste vinterspikerfargene og designene du garantert vil få komplimenter for.

I SLEKT: 10 populære høstspikerfarger å prøve

I SLEKT:De beste vinterantrekkideene for alle anledninger

Innholdforestilling
Vinter negledesign
Alt som glitrer er gull
Fint og nøytralt
Gå for Green
Røde ferienagler
Lilla frostskader
Hvitt og gull
Naken og sølv
Klar vinter
Marmor og gullblad
Gradient Red
hvit jul
Perle
Mørkegrå vinternatt
Kaldblå ​​snøhimmel
Vintertå negledesign
Starry Night Blue
Hvit snø
Festlig rød
Naken
Naken og gull
Vanlige spørsmål
Hvilken neglefarge er i 2021?
Er hvite negler OK for vinteren?
Hvilken farge negler liker gutta best?

Vinter negledesign

Alt som glitrer er gull

Mal neglene dine i en enkel farge som hvit og rosa, og kle den deretter ved å legge til et dryss glitter. Det vil være et favoritt vinterdesign og et utmerket valg hvis du vil tilføre et snev av luksus til sesongens negler.

Alt som glitrer er gull

Fint og nøytralt

Hvis du vanligvis holder deg til en nøytral farge, kan du fortsette med dette om vinteren. Bare velg en spiker for å legge til en funksjon også, og gjør den sesongbasert. Det kan se veldig elegant ut, mens det fremdeles holder ferieferien.

Fint og nøytralt

Gå for Green

Eksperimenter med forskjellige teksturer og nyanser av grønt denne sesongen. Mørkegrønne, ballerina-formede, matte negler kan se fantastiske ut. Prøv det; du vil ikke angre.

I SLEKT:20 grønne negler for å oppgradere ditt manikyrspill

Grønne negler

Røde ferienagler

Rødt er en annen typisk høytidsfarge som er morsom å leke med. Og hvem sa at du ikke kan rocke det etter jul? Du kan gjøre dype røde litt mer interessante ved å legge sølv eller hvitt til neglene for litt mer detalj.

Rød som Rudolf

Lilla frostskader

En iskald lilla vil se fantastisk ut hvis du vil passe inn i den kalde, skarpe atmosfæren om vinteren. Disse mørke til lyse gradientneglene er den perfekte variasjonen av de mer populære, rosa til hvite negler. Du kan til og med legge til litt sølv eller gullglitter på toppen.

Lilla frostskader

Hvitt og gull

Disse neglene er perfekte for enhver sesong; de vil kle opp ethvert utseende. Hold det enkelt, men elegant ved å male halvparten av neglene hvite og den andre halvparten gull. Det er en enkel stil hvis du er håpløs på nail art, men fortsatt vil ha noe som fanger øyet.

Hvitt Og Gull

Naken og sølv

Disse neglene er så glamorøse og nydelige. Hvis du vanligvis pleier å gå for en enkel naken negl, kan du fortsette denne trenden over vinteren. Bare dryss litt ferieånd på toppen og få dem til å glitre. Faktisk må du male den ene neglen helt sølv og frost den andre for en dyrere finish.

Naken og sølv

Klar vinter

Hvis du er en type person som vanligvis ikke legger mye krefter i neglene dine, så er dette et flott sesongmessig utseende. Alt du trenger er hvitt neglelakk og et stempel, eller du kan kjøpe snøfnuggklistremerker. Dryss deretter glitter på spissene og sveip et toppstrøk over dem. Neglene dine vil fortsatt se fine og naturlige ut, bare med en liten vintervridning.

Klar vinter

Marmor og gullblad

Hvis du er dedikert til vedlikehold av neglene dine, så er dette et godt utseende å prøve. Svarte og hvite marmornagler er litt mer stilige med tillegg av gullblad på toppen. Disse neglene er en ekte uttalelse som du kan rocke i vinter.

Marmor og gullblad

Gradient Red

Mal hver spiker annerledes nyanse av rødt, starter med den dypeste fargen og slutter med den lyseste. Denne vinterlooken er mer subtil og holder seg til temaet uten å være altfor engasjert i festligheten.

Gradient Red

hvit jul

Vanlige hvite negler er perfekte for vinteren. De matcher snøen ute og kan enkelt kobles til absolutt ethvert antrekk. De er et grunnleggende utseende som er lett å vedlikeholde hvis de ender med å flise og kan kle seg med smykker.

hvit jul

Perle

Perle negler er som å se inn i et ornament eller ren hvit glødende snø. De er festlige, men forblir feminine, mens ballerina -formen øker deres eleganse. Pearl ser usedvanlig vakker ut på negler som er litt lengre, så husk det når du legger neglene.

Perle

Mørkegrå vinternatt

Både lys og mørk grå kan se nydelig ut på neglene dine om vinteren. De er en god bakgrunnsfarge å bruke hvis du ønsker å legge festlig neglelakk til fingrene eller kle dem med sølvglitter.

Mørkegrå vinternatt

Kaldblå ​​snøhimmel

Vend lyset blå negler inn i et vinterunderland med tillegg av en glitrende sølvspiker. Mørk blå kan også være super festlig med neglelakk eller glitter lagt til dem. Blått er et godt valg hvis du leter etter en forfriskende forandring fra rødt eller grønt, men fortsatt vil at de skal passe til vinterutseendet.

Kaldblå ​​snøhimmel

Vintertå negledesign

Hvis du skal lage vinterspiker for deg selv, kan du umulig la tåneglene være blotte. Du kan ha det like moro med dem hvis du vil. Match tåneglene dine, og gjenskaper uansett design og farger du brukte før, bare i en mye mer enkel stil.

Starry Night Blue

Dette er et flott vintervalg for tærne, og det er så enkelt å gjøre. Velg din favoritt blå nyanse og bruk den på tåneglene, og legg deretter perler perfekt på hjørnet av stortærne. Når det er fullført, legg et lag topplakk over dem slik at de holder seg på plass.

Starry Night Blue

Hvit snø

Dette utseendet ville passe perfekt til ethvert spikervalg som har hvitt. Dette enkle utseendet er perfekt hvis du har brukt aldre på neglene dine og fortsatt vil at tærne skal se fine ut, men ikke vil legge for mye krefter.

Hvit snø

Festlig rød

Match disse tå neglene perfekt med fingerdesignet ditt. En fransk manikyr og pedikyr med en ferietvinn vil se fantastisk ut. Hvis du vil at den skal være mer iøynefallende, kan du legge til perlen på stortåen for å avslutte utseendet.

Nissen rød

Naken

Disse tærne passer perfekt til alle negledesign som er nakne, nøytrale eller naturlige i fargen. Legg litt rosagullglitter på hver andre tå, og avslutt deretter utseendet med perler.

Naken

Naken og gull

Mal tærne dine nakne, med en spiker i glittergull. Til slutt legger du til detaljer rundt de store tærne. Det er enkelt, stilig og passer fint til mange neglestiler.

Naken og gull

Vanlige spørsmål

Hvilken neglefarge er i 2021?

Nøytrale jordfarger, som sand, myk rød og sjokoladebrun, er trendy i 2021, ettersom de gjenspeiler de nøytrale fargene som finnes på rullebanene. Klassisk blå er også takket være å være årets Pantone -farge for 2021.

Er hvite negler OK for vinteren?

Hvite negler er perfekte for vinteren. De minner deg om snøen som faller utenfor vinduet og hvite julekveldene. I tillegg er de enkle å gjøre, de passer godt sammen med de fleste farger og antrekk, og kan kle seg med smykker.

Hvilken farge negler liker gutta best?

Klassisk rødt er en favoritt neglefarge blant både kvinner og menn. Det er hardt, men feminint og trekker lett oppmerksomheten til en perfekt manikyr.

Teachs.ru
20 kule Chrome Nail Designs Ideer

20 kule Chrome Nail Designs IdeerNegler

Hvis du liker de siste negletrendene, akkurat som vi gjør, har du flaks. Vi har samlet et utvalg inspirerende kromspiker som er populære akkurat nå. Krom negler finnes i mange former, for eksempel ...

Les mer
Den ultimate guiden til design og former i akryl negler

Den ultimate guiden til design og former i akryl neglerNegler

Hvis du er noen som liker å bli glammet opp og se ditt beste ut med minimal innsats og vedlikehold, vil akrylnagler være din nye beste venn. Hvis du aldri har opplevd akrylspiker og har noen bekymr...

Les mer
20 heftige stilettspiker du vil kopiere

20 heftige stilettspiker du vil kopiereNegler

Vedlikeholdet av neglene dine er like viktig som å plukke et morderdrakt å gå ut i. Du må være stolt over utseendet ditt, og hvilken bedre måte å gjøre det på enn å forvandle neglene til super eleg...

Les mer
instagram stories viewer