20 beste kremer mot aldring for fastere hud

instagram viewer
Beste kremer mot aldring 1

Trend Spotter støttes av publikummet. Når du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. Lære mer

Nakken og avkallingen er noen ganger en ettertanke i forhold til hvor mye tid og krefter kvinner investerer i ansiktene sine. Det kan imidlertid bety at området viser tegn til aldring tidligere. Heldigvis er det mange produkter designet for å tilføre fuktighet, elastisitet og fasthet tilbake til huden. De inneholder potente ingredienser som peptider, hyaluronsyre, niacin og nærende planteekstrakter for å levere de beste resultatene. Produktene nedenfor er noen av de topprangerte anti-aldringskremene på markedet fordi mange kvinner har sett gode effekter ved regelmessig bruk.

Innholdforestilling
1. StriVectin TL Advanced Tightening Neck Cream
2. Bare Minerals Ageless Genius
3. SkinCeuticalsA.G.E. AVBRYTER
4. Colorescience PEP UP ™
5. La Mer The Neck & Decollete Concentrate
6. Prai Beauty Store Ageless Throat & Decolletage Creme
7. Dr. Dennis Gross Ferulic + Retinol Fortifying Neck Emulsion
8. Guerlain Orchidee Imperiale Anti-Aging Neck & Decollete Cream
9. Perricone MD Cold Plasma Plus+ Hals & Bryst SPF 25
10. Sisley Paris Neck Cream
11. iS Clinical Neck Perfect
12. Revision Skincare Nectifirm Advanced Neck Firming Cream
13. Elizabeth Arden Prevage Anti-Aging Neck og Decollete Lift and Firm Cream
14. IT Cosmetics Confidence in A Neck Cream Anti-Aging Moisturizer
15. Emma Hardie Lift & Sculpt Firming Neck Treatment
16. Estee Lauder Resilience Multi-Effect Tri-Peptide Creme for ansikt og hals
17. Murad foryngende løft for nakke og dekolletasje
18. Exuviance AGE REVERSE Toning Neck Cream
19. La Prairie Anti-Aging Neck Cream
20. Anavita Moisturizing Anti Wrinkle Cream
Vanlige spørsmål
Hva er den beste anti-aging halskremen?
Fungerer kremer til halsstramming virkelig?
Hva er den beste oppstrammende kremen for halsen som virkelig fungerer?
Hvordan kan jeg få min gamle nakke til å se yngre ut?

1. StriVectin TL Advanced Tightening Neck Cream

StriVectin TL Advanced Tightening Neck Cream er et prisvinnende anti-aging produkt. Det løfter, glatter og lyser området fra nakken til brystet, noe som resulterer i en yngre hud. Gravitite-CF Lifting Complex forbedrer elastisiteten, mens botanisk avledet lysende kompleks utjevner hudtonen. Til slutt inneholder den også NIA-114 ™, en eksklusiv og patentert form for niacin som er optimalisert for å styrke skinnets barriere og hjelpe andre ingredienser til å fungere maksimalt. Søknaden er enkel. Masser en liten mengde på den rene huden på kjeven, halsen og dekolletatet med en oppadgående bevegelse.

KJØPE

StriVectin TL Advanced Tightening Neck Cream

2. Bare Minerals Ageless Genius

Gi huden din det gylne preget med Ageless Genius fra Bare Minerals. Superformuleringen av denne anti-aging halskremen inneholder mineralgull sammen med en betydelig dose aldersdefektende peptider. Sammen styrker de hudens naturlige kollagen for å forbedre utseendet på linjer og rynker. Det er også edelweiss, en fjellblomst som er en usedvanlig kraftig antioksidant og strålende for å øke elastisiteten. Til slutt hydrerer ekstrakter av alger, jasmin og gardenia området og jevner ut en grov tekstur. Formelen er raskt absorberende slik at du kan fortsette dagen din, og den er 100% vegansk og grusom.

KJØPE

Bare Minerals Ageless Genius

3. SkinCeuticalsALDER. AVBRYTER

Det er mye vitenskap bak SkinCeuticals A.G.E. AVBRYTER. A.G.E i navnet refererer til avanserte glykationssluttprodukter, som akkumuleres naturlig når du blir eldre. Disse oppstår når sukkermolekyler binder seg til kollagen- og elastinfibrene i huden, noe som får dem til å bli glykert og ikke kunne fungere normalt. Derfor er ingrediensene i denne formelen designet for å avbryte denne prosessen. Proksylan, blåbærekstrakt og fytosfingosin kombineres for å forbedre rynker, krepplignende tekstur og fasthet. 30% Proxylane tilfører huden fuktighet, blåbærekstraktet er en antioksidant og antiglykeringstilsetningsstoff, og fytosfingosinet reparerer og beskytter hudens naturlige barriere.

KJØPE

Skinceuticals a.g.e. Avbryter

4. Colorescience PEP UP ™

Colorescience PEP UP ™ er full av nærende og patenterte ingredienser for å bekjempe aldringstegn og tilføre fuktighet tilbake til huden din. For det første har Decaplex-10 ™ peptidkomplekset ti forskjellige peptider for å bygge kollagen. Når det kommer til hydrering, kombinerer hyaluronsyre og Phytomoist for å trekke og tilføre huden fuktighet, noe som øker smidigheten. Til slutt er Lipochroman® en antioksidant som beskytter huden mot miljøpåvirkninger og forurensning, mens Physavie® beroliger og beroliger. Resultatet er glattere, fastere hud som er mer ungdommelig, hydrert og støttet.

KJØPE

Colorescience Pep Up ™

5. La Mer The Neck & Decollete Concentrate

Unn deg et snev av luksus og egenomsorg mens du smører på nakkekremen. Denne konsentrerte balsamen fra La Mer kommer med en applikatorbørste for å forsiktig glatte ut lotionen på huden din før du masserer den inn - det er som en dagspaopplevelse hjemme. Den viktigste ingrediensen i formelen er Miracle Broth ™, som luftfartsfysikeren Dr. Max Huber utviklet for å helbrede arr han led i en laboratorieulykke. Følgelig leverer den fyldig hydrering til huden ved bruk av tang og biofermentering. Bruk den daglig om morgenen og kvelden for de beste resultatene, etterfulgt av din vanlige fuktighetskrem.

KJØPE

La Mer The Neck & Decollete Concentrate

6. Prai Beauty Store Ageless Throat & Decolletage Creme

Stopp aldringsprosessen i sporene med denne Throat & Decolletage Creme fra Prai Beauty. Med daglig bruk kan du se resultater på bare syv dager, med fastere og mykere hud. Den bruker unik Sepilift ™ -teknologi for å øke kollagenet og gjenopprette elastisiteten. I tillegg finner du hyaluronsyre for å hydrere og lubbe; sheasmør og squalane for å låse inn fuktighet; og ekstrakter fra morbær, saxifrage og druekjerne for å jevne ut hudfarge og misfarging. I tillegg er det restorative vitamin A, E og F. Bare bruk en sveipende bevegelse oppover for å påføre en mengde på en ert på nakken og brystet i begynnelsen og slutten av dagen.

KJØPE

Prai Beauty Store Ageless Throat & Decolletage Creme

7. Dr. Dennis Gross Ferulic + Retinol Fortifying Neck Emulsion

Reparer eksisterende skader og forhindre fremtidige flekker med denne anti-aging halskremen fra Dr. Dennis Gross. De viktigste ingrediensene er en kraftig kombinasjon av vitamin E og A, alfa -hydroksysyrer, melkesyre, retinol, antioksidanter og aminosyrer. Vitamin E, aminosyrer og antioksidanter, inkludert ferulinsyre, beskytter huden mot frie radikaler, forurensning og UV -stråler. I mellomtiden er vitamin A og retinol utrolig effektive anti-aging ingredienser som minimerer fine linjer og rynker samtidig som de øker fastheten og elastisiteten. Til slutt eksfolierer melkesyre og andre alfa -hydroksysyrer og etterlater myk, glatt hud som ser raffinert og lys ut. Det er et så effektivt produkt at 100% av deltakerne i en 28-dagers forbrukerstudie bekreftet at nakken viste færre fine linjer og rynker, samt forbedret tekstur og fasthet.

KJØPE

Dr. Dennis Gross Ferulic + Retinol Fortifying Neck Emulsion

8. Guerlain Orchidee Imperiale Anti-Aging Neck & Decollete Cream

Figur, stimuler og forsterk halsen med denne frodige kremen fra Guerlain. Det skaper et andre hudlignende nett over applikasjonsområdet takket være blandingen av Cell Respiration-teknologi og de aktive ingrediensene. For å forme huden, påfør en liten mengde i bunnen av nakken, og bruk en feiende bevegelse oppover. Alternativt kan du stimulere huden ved å plassere hendene i midten av brystet, og med fingertuppene trekker du fast, men forsiktig utover. Til slutt, for å forsterke, begynn ved bunnen av nakken, fei nedover brystet med vekslende hender. Denne formelens duft er også nydelig, med noter av rose, hvit moskus og sedertre.

KJØPE

Guerlain Orchidee Imperiale Anti Aging Neck & Decollete Cream

9. Perricone MD Cold Plasma Plus+ Hals & Bryst SPF 25

Eliminer tørr hud og beskytt nakken og dekolletasjonen mot ytterligere skade med denne formelen fra Perricone MD. Den bruker DMAE, en forbindelse som strammer opp, toner og løfter huden mens den reduserer betennelse. Kobber og niacinamid reparerer og fornyer, mens antioksidanter beskytter huden mot frie radikaler og forurensning. Deretter lyser C -vitamin opp og blir fastere. Til slutt hjelper SPF 25 med å beskytte mot ytterligere hyperpigmentering og ultrafiolette skader, noe som bidrar sterkt til aldring. Resultatene vil være reduserte linjer og rynker, et fastere utseende og eliminering av krepplignende tekstur som kan vises på eldre hud.

KJØPE

Perricone Md Cold Plasma Plus+ Neck & Chest Spf 25

10. Sisley Paris Neck Cream

Med denne kremen fra Sisley Paris får du en umiddelbar strammende og løftende effekt. Havrefrøekstrakt skaper en oppstrammende film over huden, som forsterkes av rhatany og damekappeekstrakt. Deretter forbedrer soyafiberekstrakt og vitamin E-acetater og forbedrer tonen og beskytter mot miljøskader. Området foredles deretter med en forfriskende kombinasjon av koffein, ekstrakt av rødalger og ekstrakt fra hestekastanje. I tillegg får du en god dose hydrering og fuktighet med sheasmør, solsikkeolje og D-Panthenol for en myk, smidig finish. Det er et rikt og luksuriøst produkt som gir deg utrolige resultater.

KJØPE

Sisley Paris Neck Cream

11. iS Clinical Neck Perfect

Syrer og antioksidanter er ryggraden i dette produktet fra iS Clinical. Du vil glede deg over økt fasthet, redusert utseende av linjer og rynker og forbedret tekstur og tone. Dette serumet har alfa-hydroksysyrer som eksfolierer huden, lysner mørke flekker og stimulerer regenerering. I mellomtiden er salisylsyre en beta -hydroksysyre som også eksfolierer på et dypere nivå for å fjerne døde hudceller, bakterier og rusk for å avsløre klar hud uten flekker. I tillegg beskytter antioksidanter mot miljøpåvirkninger som forurensning, UV -skader og frie radikaler. Til slutt leverer hyaluronsyre intens fuktighet og fuktighet for å holde nakken og avkallingen myk og smidig.

KJØPE

Er klinisk hals perfekt

12. Revision Skincare Nectifirm Advanced Neck Firming Cream

Revision Skincares Nectifirm Advanced Neck Firming Cream er en prisvinnende formel som gir overlegne resultater. Følgelig inkluderer fordelene en reduksjon i crepe-lignende tekstur, forbedring av elastisitet og utglattede fine linjer og rynker. Kremen bruker kroppens eget mikrobiom gjennom Diglucosyl Gallic Acid for å forsterke effekten av den kraftige blandingen av ingredienser. Det evigblomstrende blomstekstraktet som er riktig navngitt, forbedrer hudens utseende, mens røde mikroalger ekstrakterer og løfter seg. Det er også en cocktail med åtte peptider for å minimere rynker og tyttebærekstrakt for å forbedre kroppens egne naturlige antioksidanter. Bruk to pumper morgen og kveld, påført forsiktig med en oppadgående masserende bevegelse.

KJØPE

Revision Skincare Nectifirm Advanced Neck Firming Cream

13. Elizabeth Arden Prevage Anti-Aging Neck og Decollete Lift and Firm Cream

Beskytt og reparer den sarte huden i nakken og dekolleter med denne kremen fra Elizabeth Arden. Formelen inneholder avansert Idebenone-teknologi, som fungerer som et plantebeskyttende lag for å forhindre skade fra røyk, forurensning og andre miljøangrepere. Kroppens eget naturlige kollagen og elastin støttes med retinyllinoleat, lupinfrøekstrakt, og lipo -aminosyre, som forsterker en fyldig, glatt tekstur mens strammende polymerer forbedrer fasthet. Nyt omfattende hydrering takket være hyaluronsyre, kompleks av sjøplanteekstrakt og shea- og palmesmør. Til slutt økes hudens generelle utstråling ved inkludering av optiske pigmenter, innkapslede citroflavonoider og retinyllinoleat.

KJØPE

Prevage Anti Aging Neck And Décolleté Lift And Firm Cream

14. IT Cosmetics Confidence in A Neck Cream Anti-Aging Moisturizer

Du vil føle deg strålende og trygg når du legger til IT Cosmetics Confidence in A Neck Cream Anti-Aging Moisturizer i din daglige hudpleierutine. Det er et raskt absorberende produkt som kan påføres morgen og kveld for å forbedre fastheten og minimere utseendet på fine linjer og rynker. De hudglade ingrediensene inkluderer et kompleks av elastin, kollagen og hyaluronsyre for å forbedre hudens elastisitet og fuktighet. Deretter er det sheasmør for enda mer fuktighet. En kombinasjon av ceramider, fucoidan tangekstrakt og niacin virker alle på samme måte for å beskytte huden, forsterker den naturlige barrieren og låser inn fuktighet. Tangen kan også øke lysstyrken og redusere utseendet på aldersflekker.

KJØPE

It Cosmetics Confidence In A Neck Cream Anti Aging Moisturizer

15. Emma Hardie Lift & Sculpt Firming Neck Treatment

Hvis du leter etter et helt naturlig produkt, så er Lift & Sculpt Firming Neck Treatment fra Emma Hardie et utmerket alternativ. Den er ideell for alle hudtyper og leveres med en unik rulleapplikator som gjør påføringen enkel og føles deilig. Alt du trenger å gjøre er å vri toppen, klem ut en liten mengde og rull den fra midten av nakken til ørelinjen. Deretter kan alt overflødig masseres forsiktig inn. De viktigste ingrediensene er Lifton in-Expert®, som oppmuntrer til kollagenproduksjon, og Neodermyl®, som er et "nålfritt" kollagen og elastisk fyllstoff. I tillegg finner du hyaluronsyre, som er utmerket for hydrering, og Inca inchi olje og bringebærolje for å gi beskyttelse og låse inn fuktighet.

KJØPE

Emma Hardie Lift & Sculpt Firming Neck Treatment

16. Estee Lauder Resilience Multi-Effect Tri-Peptide Creme for ansikt og hals

Øk hudens motstandskraft og fuktighet med denne nærende kremen fra Estee Lauder. Den innovative IR-forsvarsteknologien bidrar til å beskytte hudens fuktsperre mot infrarød skade. I mellomtiden kan tri-peptidkomplekset forsterke kollagenet ditt med 124% på bare tre dager, slik at huden din føles og ser jevnere ut. Ytterligere resultater kan inkludere reduksjon av fine linjer, lysere hud og forbedring av den generelle strukturen på nakken og dekolletatet. I tillegg har den et bredspektret SPF15 for å forhindre skade fra både UVA- og UVB-stråler.

KJØPE

Estee Lauder Resilience Multi Effect Tri Peptide Face and Neck Creme

17. Murad foryngende løft for nakke og dekolletasje

Føl deg strålende og forynget med denne anti-aging halskremen fra Murad. Den kraftige og nærende kombinasjonen av peptider, vitamin E, olivenolje, vitamin A, antioksidanter, vitamin C og glykolsyre fungerer i harmoni for å minimere utseendet på rynker og stramme hud. Hudcellefornyelsen akselereres med den kollagenforbedrende forbindelsen mens naturlige ekstrakter fra berberis og lakrisrøtter lyser og foredler. Du vil også bli beskyttet mot ytterligere skade på frie radikaler, takket være de mange antioksidantene og peptidene.

KJØPE

Murad foryngende løft for nakke og dekolletasje

18. Exuviance AGE REVERSE Toning Neck Cream

En kombinasjon av sterke og kraftige ingredienser gjør denne AGE REVERSE Toning Neck Cream fra Exuviance til en verdig investering. Det gjenoppretter huden på nakken og brystet for et mer ungdommelig utseende. De viktigste effektive ingrediensene er CitraFill, NeoGlucosamine og Apple stamcelleekstrakt. Disse jobber sammen for å stramme og tone, eksfoliere for å jevne ut ujevn pigmentering og minimere fine linjer og rynker. I tillegg absorberer den raskt, så den er lett integrert i både morgen og kvelds skjønnhetsregimer. Bare glatt ut en liten mengde over områdene der du vil se resultater.

KJØPE

Exuviance Age Reverse Toning Neck Cream

19. La Prairie Anti-Aging Neck Cream

La Prarie's Anti-Aging Neck Cream bruker sitt banebrytende mobilkompleks for å redusere tegn på aldring i nakken og avkalkingsområdet. Påfør den fra bystlinjen til kjeven, ved å bruke feiende bevegelser oppover med vekslende hender i et raskt tempo. Dette sprer kremen godt mens den styrker huden. Cellular Complex lar hudcellene regenerere mens de rehydrerer for et mer ungdommelig utseende. Det gir også et midlertidig løft til slapp hud og forbedrer utseendet på fine linjer og tapt elastisitet.

KJØPE

La Prairie Anti Aging Neck Cream

20. Anavita Moisturizing Anti Wrinkle Cream

Omfavn ungdommen din ved å bruke Moisturizing Anti Wrinkle Cream fra Anavita. Peptider og hyaluronsyre kombineres for å tilføre huden fuktighet og stimulere kollagennivået. Ved å gjøre det gjør huden din fyldigere, minimerer fine linjer og forhindrer skade fra frie radikaler og miljøangrepere. Den er ideell for alle hudtyper og kan brukes over hele ansiktet, så vel som hals og hals. Det beste av alt er at det er et veldig budsjettvennlig alternativ som fortsatt oppnår utmerkede resultater.

KJØPE

Anavita Moisturizing Anti Wrinkle Cream

Vanlige spørsmål

Hva er den beste anti-aging halskremen?

Noen av de beste anti-aldringskremene inkluderer Dr. Dennis Gross Ferulic + Retinol Fortifying Neck Emulsion, StriVectin TL Advanced Tightening Neck Cream, La Mer The Neck & Decollete Concentrate, Revision Skincare Nectifirm Advanced Neck Firming Cream og SkinCeuticals A.G.E Avbryter.

Fungerer kremer til halsstramming virkelig?

Kremer med halsstramming er bare like gode som de aktive ingrediensene i dem, så noen vil fungere bedre enn andre. Se etter produkter med peptider, ceramider, retinol, vitamin A, C og E, antioksidanter, hyaluronsyre og SPF. Den andre nøkkelfaktoren er konsistens. Å bruke kremen en gang i uken vil ikke ha noen effekt - du må bruke den flittig dag og natt for de beste resultatene.

Hva er den beste oppstrammende kremen for halsen som virkelig fungerer?

Velg en velpresterende nakkekrem som Revision Skincare Nectifirm Advanced Neck Firming Cream, Dr. Dennis Gross Ferulic + Retinol Fortifying Neck Emulsion. Selvfølgelig, med ethvert hudpleieregime, vil du oppnå de beste resultatene med konsistens, og påføre anti-aging halskrem hver morgen og kveld. Kombiner det med daglig bruk av fuktighetskrem og solkrem for å forhindre ytterligere skade på huden din.

Hvordan kan jeg få min gamle nakke til å se yngre ut?

Den beste måten å minimere utseendet på alderen på nakken din er å inkludere en spesifikt formulert anti-aging halskrem i din daglige hudpleierutine. De inneholder kraftige aktive ingredienser for å stramme opp, løfte og forme området mens det hydrerer og reduserer utseendet på fine linjer og rynker. Se etter produkter med peptider, ceramider, retinol, vitamin A, C og E, antioksidanter, hyaluronsyre og SPF.

Teachs.ru
De beste BB -kremene for en strålende hud

De beste BB -kremene for en strålende hudHudpleie

Trend Spotter støttes av publikummet. Når du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. Lære merAkkurat som alle hudtyper ikke er like, er ikke alle BB -kremer lage...

Les mer
De beste fuktighetskremene for forskjellige hudtyper

De beste fuktighetskremene for forskjellige hudtyperHudpleie

Trend Spotter støttes av publikummet. Når du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. Lære merFuktighetsgivende er det eneste trinnet i skjønnhetsrutinen du ikke ...

Les mer
Den ultimate essensielle oljeguiden for nybegynnere

Den ultimate essensielle oljeguiden for nybegynnereHudpleie

Trend Spotter støttes av publikummet. Når du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. Lære merSom barn ble vi alltid fortalt at ‘mor vet best’. Når det gjelder he...

Les mer
instagram stories viewer