15 beste jade -ruller for glatt og glødende hud

instagram viewer
Beste Jade Rollers

Trend Spotter støttes av publikummet. Når du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. Lære mer

Bruken av jade ruller dateres tilbake til det tidlige keiserlige Kina da det ble brukt blant eliten som et anti-aldring og skjønnhetsverktøy. Den har blitt brukt i Vesten siden 2016, takket være den økende populariteten til konturer, skjønnhetspåvirkere og samfunnets uendelige søken etter ungdommelighet. Å innlemme rulling i din daglige skjønnhetsrutine har mange fordeler. Jade har en fantastisk kjølende effekt, i tillegg til revitaliserende og beroligende egenskaper for å redusere rødhet. Den milde rullemassasjen er utmerket for lymfatisk drenering og forbedret blodsirkulasjon, i tillegg til å redusere puffiness, frigjøre giftstoffer og slappe av musklene. Alt dette resulterer i fastere, lysere hud. Du kan oppbevare jade -valsen i kjøleskapet for ekstra avkjøling, og du kan bruke den når du bruker fuktighetskrem for bedre absorpsjon.

Innholdforestilling
1. NSOSAUE Natural Jade Roller
click fraud protection
2. Shiffa Jade ansiktsrulle
3. Atahana Jade Roller
4. Ethons Jade Roller
5. Ovovo Agate Jade Roller
6. Skin Gym Jade treningssett
7. RoselynBoutique Jade Roller
8. Herbivore Botanicals Jade Roller
9. EcoTools Jade Roller Duo
10. Province Apothecary Dual Action Jade Roller
11. Nådig Om Jade Roller
12. Godt utført Crystal Jade Roller
13. Lebeaut Jade Roller
14. Beauty by Earth Jade Roller
15. Center Link Media Jade Roller
Vanlige spørsmål
Hva er fordelene med en jade -vals?
Hvilken er bedre jade -rulle eller rosekvarts?
Fungerer jade ruller virkelig?
Hvordan kan du fortelle en falsk jade -rulle?
Bruker du en jade roller etter fuktighetskrem?
Hvordan rengjør du en jade -vals?

1. NSOSAUE Natural Jade Roller

NSOSAUE jade -vals og gua sha -verktøy kommer til døren din i en vakker gaveeske, noe som gjør den til en perfekt gave til deg selv eller en du er glad i. Både rullen og gua sha -steinen er laget av autentisk jadeitt, som bringer med seg metafysisk fred og harmoni. Sink-legeringsrammen til valsen er designet for å eliminere knirk når du masserer. I mellomtiden er det hjerteformede gua sha-verktøyet optimalisert for å omfavne ansiktets konturer. Nyt strammere, fastere hud, samt redusert væskeretensjon, forbedret elastisitet og bedre produktabsorbering.

KJØPE

Nsosaue Natural Jade Roller For Face

2. Shiffa Jade ansiktsrulle

Farg huden din og forbedre fine linjer og rynker med Shiffa jade -valsen. Den store steinen er perfekt for å massere kinnene, kjeven og pannen forsiktig, mens den lille sitter fint rundt øynene og nesen. Regelmessig forsiktig ansiktsmassasje med jade reduserer hevelse, absorberer negativ energi og strammer porene. Bruk myke, feiende bevegelser mens du ruller fra senterlinjen i ansiktet ditt og utover. Ikke glem å inkludere dekolletasjonen din, for den ultimate avslapningen og for å redusere aldringstegn over brystet og nakken.

KJØPE

Shiffa Jade ansiktsrulle

3. Atahana Jade Roller

Dette skjønnhetssettet fra Atahana er perfekt for nybegynnere av jade roller. Den leveres med både en rulle og et gua sha -verktøy, laget av ekte, autentisk Xiuyan jade, fra Kina. I tillegg har du også tilgang til en estetisk ledet videoopplæring og en eBok for å lære den perfekte rulleteknikken for lymfatisk drenering. I tillegg brukes gua sha -verktøyet også til ansiktsmassasje og drenering, samt massasje for andre områder av kroppen din. Ved regelmessig bruk vil du se frisk hud, reduserte rynker og strammede porer.

KJØPE

Atahana Premium Jade Roller 100% Natural Jade Stone Roller & Gua Sha Video Tutorial & Ebook Inkludert

4. Ethons Jade Roller

Nyt den luksuriøse og kjølende følelsen av jade mot huden din med både gua sha -verktøyet og rullen som kommer i dette settet fra Ethons. Både de små og de store steinene ruller jevnt over ansiktet ditt, noe som gir enkel trykkontroll, slik at massasjen føles fantastisk. Ikke bare vil du lindre generell spenning, men denne jadevalsen kan også hjelpe med å lindre hodepine og kjevepine med sin beroligende og avslappende effekt. Bruk gua sha -verktøyet for ekstra trykk eller nakke- og øvre ryggmassasje. Kombiner rullingen din med påføring av nattkrem eller olje for den perfekte ansiktsfølelsen hjemme.

KJØPE

Ethons Jade Roller & Gua Sha 2 In 1 For Face

5. Ovovo Agate Jade Roller

Rød, eller agat, jade er et utmerket alternativ til grønn jade. Den glatte teksturen er perfekt for å massere ansiktet og redusere hevelse. Denne agatvalsen fra Ovovo vil bidra til å redusere fine linjer, forbedre blodsirkulasjonen og gjenopprette hudens elastisitet. I likhet med grønn jade, kan du oppbevare den i kjøleskapet for å øke porediminerende og avkjølende effekter. Alternativt kan du varme opp verktøyet med varmt vann og bruke det med nattlig fuktighetskrem. Hvis du gjør det, åpnes porene og gir bedre penetrering av skjønnhetsprodukter, samtidig som du nyter en varm steinmassasje.

KJØPE

Ovovo Agate Jade Roller Massager for ansikts-, hals- og øyehud ansiktsslankingsverktøy

6. Skin Gym Jade treningssett

Selv musklene i ansiktet ditt trenger en vanlig trening for å få dem til å se og fungere på sitt beste. Dette settet fra Skin Gym har både en førsteklasses jaderulle og en gua sha -stein. Kombiner bruken av begge for å fjerne negativ energi, frigjøre ansiktsspenninger og gi huden din en vakker utstråling. Ta tak i øyeområdet med den lille steinen i rullen, og kinn og panne med den store enden. Deretter er formen på gua sha-steinen ideell for å forme langs kjeven og pannen, fjerne væskeoppbygging og giftstoffer. Du kan bruke både på et rent ansikt eller med dine daglige serum eller fuktighetskrem for forbedret lysbilde og produktabsorbering.

KJØPE

Skin Gym Jade treningssett

7. RoselynBoutique Jade Roller

RoselynBoutique -valsen er laget av ekte, naturlig Xiuyan -jade. Som sådan føles det kult og forfriskende mot huden din. Start og avslutt dagen akkurat med 10 minutter med skånsom rullemassasje. Du vil oppleve fordeler som redusert hevelse, økt kollagenproduksjon som fyller fine linjer og tonet hud. Til slutt kan du bruke den sammen med skjønnhetsprodukter som serum og fuktighetskrem, eller bare av seg selv.

KJØPE

Roselyn Boutique Jade Roller

8. Herbivore Botanicals Jade Roller

Bruk dette vakre verktøyet fra Herbivore Botanicals til å slappe av og stresse ned på slutten av en lang dag. Jade -valsen er laget i USA og leveres med en kompakt oppbevaringsboks for å holde den trygg når den ikke er i bruk. Regelmessig ansiktsmassasje vil bidra til å avgifte huden og støtte lymfesystemet. I tillegg vil du nyte et fastere ansikt, mindre porer og reduserte linjer og rynker. Til slutt kan jade også bringe både fred og harmoni og lavere stressnivå.

KJØPE

Herbivore Botanicals Jade Facial Roller

9. EcoTools Jade Roller Duo

Denne duoen fra EcoTools inkluderer en jade -rulle samt en massasjestav, spesielt for øyet. Begge produktene er designet for å redusere hevelse og oppmuntre til nedbrytning og drenering av giftstoffer i ansiktsmusklene og huden. Rullen fungerer som mange andre. Bruk en forsiktig bevegelse utover tvers av pannen, kinnene, haken og kjeven. I tillegg kan du sette den i kjøleskapet for ekstra revitalisering, eller bruke den synkronisert med dine favoritt skjønnhetsprodukter. For å bruke øyeverktøyet, bruk deretter din favorittøyekrem og bruk en mild feiende bevegelse fra det indre hjørnet og utover. Til slutt er alle EcoTools grusomhet og trefrie, og bruker fornybar bambus i stedet for tre og en blanding av bomull og bambus for papiremballasje.

KJØPE

Ecotools Jade Roller Duo

10. Province Apothecary Dual Action Jade Roller

I motsetning til andre jadevalser, har denne fra Province Apothecary både en pigg og en glatt steinende. Som sådan har du to ganger fordelene. Den piggede enden gir ekstra stimulering til huden, øker elastisiteten og sirkulasjonen mens den reduserer hevelse og fine linjer. På den annen side har den glatte steinen en vakker beroligende effekt og oppmuntrer til lymfatisk drenering og muskelavslapping. Fordi den piggede enden er mer foryngende, er det best å bare bruke den om natten. Den glatte steinen er imidlertid perfekt for å legge til både skjønnhetsrutiner morgen og kveld.

KJØPE

Province Apothecary Dual Action Jade Facial Roller

11. Nådig Om Jade Roller

Gracious Om, som er et kvinnelig selskap, nærmer seg hudpleie for å fremme selvkjærlighet og aksept. Derfor kan du rulle bort bekymringene dine og omfavne din indre zen med denne jadevalsen laget av Hsiuyen jade. Slapp av ansiktsmuskulaturen, og oppmuntre til kollagenproduksjon med vanlig massasje. I tillegg vil du også dra fordel av reduksjon av fine linjer og økt fasthet. Kombinasjonen av en stor og liten stein betyr at dette verktøyet er flott for bruk i ansikt eller hals og rundt øynene.

KJØPE

Nådig Om Jade Roller

12. Godt utført Crystal Jade Roller

Jade er ikke bare en kjølestein; det er knyttet til ungdom og velvære. Som sådan fremmer helse og avgiftning å bruke den i en ansiktsrulle som denne fra Well Done. Den lille rullen er perfekt for å redusere hevelse og væskeretensjon i øyet. I mellomtiden fungerer den store steinen best i ytre bevegelser over pannen, kinnene og kjeven. Ved regelmessig bruk vil du nyte en reduksjon i rynker, samt en økning i naturlig kollagenproduksjon og bedre hudelastisitet for et mer ungdommelig utseende.

KJØPE

Well Done Crystal Facial Roller

13. Lebeaut Jade Roller

Inkluder både en gua sha stein og jade roller i skjønnhetsregimet ditt til dgir fordelene for huden din. For å bruke gua sha-steinen, hold den i en 15-graders vinkel mens du kjører den fast, men forsiktig over ansiktet ditt. Påfør deretter lett trykk og bevegelse utover for valsen for å oppleve muskelavslapping og forbedret, strålende hud. Begge disse metodene hjelper med lymfatisk drenering og hudelastisitet, samtidig som de føles fantastiske på samme tid. Til slutt kommer disse to verktøyene også i en beskyttende boks for praktisk oppbevaring.

KJØPE

Lebeaut Roller & Gua Sha skrapemassasjeverktøy med beskyttelsesboks

14. Beauty by Earth Jade Roller

Forbedre din egenpleierutine ved å legge til daglig ansiktsmassasje ved hjelp av denne valsen av høy kvalitet fra Beauty by Earth. I tillegg er du trygg på kjøpet ditt, og vet at selskapet tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Dette verktøyet er en ren fryd å bruke. Rull det over ansiktet ditt med fuktighetskrem eller serum for å oppleve redusert ansiktspenning og hevelse, pluss en økning i total avslapning. I tillegg kan du avkjøle valsen i kjøleskapet før bruk for en forfriskende følelse som etterlater deg uthvilt og våken.

KJØPE

Beauty By Earth Jade Roller

15. Center Link Media Jade Roller

Føl deg revitalisert hver gang du bruker Center Link Media jade -valsen. Konsekvent bruk vil ikke bare fylle ut huden og øke kollagenproduksjonen, men du vil også nyte avslappede ansiktsmuskler og redusert stress. De store og små steinene gjør det enkelt å komme til alle områder av ansiktet ditt, for å stramme porene og redusere hevelse. I tillegg kan du også bruke den på andre områder som nakke og øvre del av ryggen.

KJØPE

Center Link Media Premium Jade Roller 100% Natural Jade Stone Face Roller

Vanlige spørsmål

Hva er fordelene med en jade -vals?

Å innlemme rulling i din daglige skjønnhetsrutine har mange fordeler. Jade har en vakker kjølende effekt, i tillegg til revitaliserende og beroligende egenskaper for å redusere rødhet. Den milde rullemassasjen er utmerket for lymfatisk drenering og forbedret blodsirkulasjon, i tillegg til å redusere puffiness, frigjøre giftstoffer og slappe av musklene. Alt dette resulterer i fastere, lysere hud.

Hvilken er bedre jade -rulle eller rosekvarts?

Både jade og rosekvarts er gode på forskjellige måter. Rosenkvarts er veldig kjølende, har mineraler som magnesium og jern, og er flott for rynkereduksjon. Det er også litt mer holdbart ettersom det er en hardere stein. Jade, derimot, er mer tilpasningsdyktig til huden og er bedre for konturering da den ikke er så glatt som andre perler, så den griper mer. Når det kommer til flere åndelige krystallegenskaper, er rosenkvarts en følelsesmessig helbreder, mens jade beroliger og bærer helbredende energi.

Fungerer jade ruller virkelig?

Jade ruller har en lignende effekt som enhver ansiktsmassasje ved at det vil øke sirkulasjonen og gjøre huden din lysere og mindre oppblåst. Den avkjølende effekten reduserer også rødhet, men forbedrer ikke tilstander som eksem. Selvfølgelig er konsistens nøkkelen til enhver skjønnhetsbehandling, og du bør regelmessig rulle for å se resultater. Du må også være forsiktig med oppbygging av bakterier i valsen din og desinfisere den ofte; ellers risikerer du infeksjon og irritasjon.

Hvordan kan du fortelle en falsk jade -rulle?

Den beste måten å fortelle om en jade -vals er ekte, er å lete etter naturlige feil og fargevariasjoner i steinen. Det skal være en skog eller melkegrønn med blekere eller hvite virvler, sprekker eller svarte prikker - ikke en glatt nyanse. Ekte jade er også kul å ta på og er ripebestandig, så det vil ikke merke hvis du forsiktig klør den med en saks. Det føles også tyngre enn det ser ut og høres ut som glass når det tappes. Til slutt, hvis det er mindre enn $ 20, er det sannsynligvis ikke autentisk.

Bruker du en jade roller etter fuktighetskrem?

Ja, det er godt å bruke en rulle etter fuktighetskrem for bedre å hjelpe steinen til å glide over huden din og fremme bedre absorpsjon av produktene.

Hvordan rengjør du en jade -vals?

Den beste måten å rengjøre jade -valsen på er med varmt vann, en mild såpe som vanlig ansiktsrens og en myk klut. Bare dypp materialet i såpevannet og tørk verktøyet forsiktig av, fjern produkt eller olje. Ikke bruk sterke kjemikalier som alkohol eller aceton, da dette kan skade det. La den deretter sitte på et rent, friskt håndkle for å tørke helt før du legger den bort.

Teachs.ru
14 beste kullavskallingsmasker for glødende hud

14 beste kullavskallingsmasker for glødende hudHudpleie

Trend Spotter støttes av publikummet. Når du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. Lære merTakket være deres imponerende, hudforklarende resultater, har kullsk...

Les mer
20 beste kviseoppdateringer for å fjerne akne raskt

20 beste kviseoppdateringer for å fjerne akne rasktHudpleie

Trend Spotter støttes av publikummet. Når du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. Lære merBryt flekkene dine ved å bruke en kvise. Disse flekkbehandlingene er...

Les mer
AHA vs BHA: Hvordan velge riktig eksfoliant for huden din

AHA vs BHA: Hvordan velge riktig eksfoliant for huden dinHudpleie

Trend Spotter støttes av publikummet. Når du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. Lære merPeeling er et avgjørende skritt i enhver hudpleierutine. Å fjerne dø...

Les mer
instagram stories viewer