25 søte håndleddetatoveringer for kvinner

instagram viewer
Håndleddetatovering for kvinner

Håndleddet er et av de beste plasseringsalternativene for tatoveringer på grunn av synligheten. Dette er et sted hvor du kan se kroppskunst hver dag, og av den grunn er det viktig å velge noe virkelig meningsfylt. Det er så mange alternativer å velge mellom, enten det er en navnetatovering til ære for din kjære eller et semikolon som et bevis på styrke og solidaritet over psykiske problemer. Minn deg selv på det som er viktig med en hjertedesign, eller vær uværet med en ankertat. Hvis du leter etter inspirasjon til din neste tatovering og tror at håndleddet er det perfekte stedet for det, fortsett å lese for å finne ut mer.

Innholdforestilling
1. Anker håndleddetatovering
2. Angel Wings Tattoo
3. Fugletatovering på håndleddet
4. Butterfly håndleddet tatovering
5. Cross Tattoo
6. Crown håndleddet tatovering
7. Søt håndleddetatovering
8. Fjær håndleddetatovering
9. Blomstertatovering på håndleddet
10. Hjerte håndleddetatovering
11. Infinity Tattoo
12. Meningsfull håndleddetatovering
13. Navn Håndleddetatovering
14. Romerske tall Håndleddetatovering
15. Rosenkrans tatovering på håndleddet
16. Rose Tattoo
17. Semikolon Håndleddetatovering
18. Side håndleddet tatovering
19. Enkel håndleddetatovering
20. Liten håndleddetatovering
21. Slange håndleddetatovering
22. Solsikke håndleddetatovering
23. Treet med håndleddet
24. Håndleddet Armbånd Tatovering
25. Håndleddet tatovering bibelvers
Vanlige spørsmål
Gjør håndleddetatoveringer vondt?
Hvor mye er en håndleddetatovering?
Hvilket håndledd er best for tatovering?
Hva betyr tatoveringer på håndleddet?
Hvor lenge varer håndleddetatoveringer?
Er det farlig å få en tatovering på håndleddet?
Er håndleddetatoveringer en god idé?
Blinker håndleddetatoveringer raskt?

1. Anker håndleddetatovering

Håndleddet er et utmerket sted for en meningsfull tatovering fordi du kan stirre på det hver dag. Hvis du vil ha et symbol knyttet til styrke og sikkerhet, er et anker et utmerket valg. Tungmetallgjenstanden brukes til å holde et skip på plass mens du er på sjøen, men du trenger aldri å ha satt foten på et fartøy for at symbolikken skal tiltrekke deg; det kan representere ro eller tjene som en påminnelse om å forbli standhaftig i turbulente tider. Du kan også trykke et anker som en hyllest til en du er glad i eller en person som begrenser deg og får deg til å føle deg trygg.

Anker håndleddetatovering

2. Angel Wings Tattoo

Englevinger er et av de mest populære valgene for tatoveringer fordi de er rike på symbolikk. De er forbundet med frihet og beskyttelse, og appellerer til dem som ønsker å hedre sin tro. Bildet brukes også ofte som et minnestykke for å huske en kjær som har gått. Du kan verne om minnet ved å tatovere englevinger på håndleddet, et synlig sted som du kan se hver dag. Bortsett fra alle betydninger knyttet til dette designet, er det også supersøtt. Det er et vakkert valg av blekk for en kvinne som ønsker kroppskunst som er pen og tankevekkende.

Angel Wings Tattoo

3. Fugletatovering på håndleddet

Vil du ha en tatovering som symboliserer frihet eller mot? I så fall er en fugl et fantastisk bilde å få blekk. Det er mange forskjellige design å velge mellom og forskjellige fuglearter å velge, hver med sin egen unike betydning. For eksempel er en svale ofte forbundet med sjømenn og kan symbolisere lojalitet og flaks, mens a kolibri representerer glede og håp. Det blir vanligvis blekket av mennesker som har overvunnet en vanskelig tid i livet sitt og er spent på hva fremtiden bringer. Dette alternativets skjønnhet er at du kan lage et helt unikt design som er spesielt for deg.

Bird Tattoo On The Wrist1 (1)

4. Butterfly håndleddet tatovering

Sommerfugler gjøre for visuelt interessant kroppskunst på grunn av deres intrikate detaljer og lyse farger. Likevel, bortsett fra å være et av de vakreste dyrene på jorden, er de også rike på symbolverdi. En kvinne som går gjennom en forandringstid vil bli tiltrukket av denne tatoveringen, som representerer transformasjon og frihet. Dette kan være en vakker påminnelse om å være positiv og håpefull. Insektet er også forbundet med skjønnhet. Du kan velge å legge til andre elementer i designet ditt, for eksempel blomster, eller trykke det på egen hånd for en kraftfull uttalelse.

Butterfly Wrist Tattoo (1)

5. Cross Tattoo

Kors -tatoveringer er ofte knyttet til religion og tro og er en fin måte å hedre din tro på. Det kan også representere offeret som Jesus Kristus brakte for menneskehetens beste og derfor være forbundet med ubetinget kjærlighet og hengivenhet. Håndleddet er ikke et veldig stort hudområde for kroppskunst, og på grunn av dette reserverer folk vanligvis stedet for noe meningsfylt. Hvis du vil minne deg selv på verdiene du holder høyt, er dette den perfekte måten å gjøre det på. Kroppskunsten din kan være enkel, eller du kan bli kreativ med designet ditt ved å velge å innlemme et ord i form av et kors.

Cross Tattoo

6. Crown håndleddet tatovering

En krone representerer royalty, luksus og makt. Symbolet kan tolkes på mange måter, og det er forskjellige design å velge mellom. Du kan bli kreativ ved å legge til andre elementer i kroppskunsten din, inkludert diamanter, roser eller sommerfugler, som hver vil øke betydningen. Enten du velger å legge til kronen din, velge en detaljert eller enkel design, er meningen den samme. Det er ikke overraskende hvorfor kvinner er tiltrukket av dette tatoveringsalternativet. Det er også en fin måte å hedre forholdene i livet ditt. For eksempel kan du se på partneren din som kongen eller dronningen i ditt hjerte. Eller for å minne deg selv på at du er sterk eller fortjener bare det beste i livet.

Crown håndleddet tatovering

7. Søt håndleddetatovering

Søte tatoveringer kan være minimalistiske alternativer eller detaljert, og det er så mange tolkninger og design å velge mellom. Hvis du elsker dyr, er et symbol på en valp eller potetrykk et attraktivt valg. Kanskje du vil ha en matchende tatovering med en venn eller partner? Da vil en liten avokado, en med frøet og en uten, eller bittesmå hjerter, fungere fint. Avhengig av ditt valgte design, varierer symbolikken bak det, så sørg for å velge noe som har betydning i livet ditt.

Søt håndleddetatovering

8. Fjær håndleddetatovering

En av de fantastiske tingene med fugler er at de kan sveve over himmelen, en kvalitet mange av oss skulle ønske vi hadde også. Det er noe drømmende ved å forlate når du vil, og fjær er ofte forbundet med frihet, styrke og reise. Du kan også endre betydningen av kroppskunst ved å velge spesifikke fjær fra visse fugler. For eksempel er en ørn assosiert med mot, mens en påfugles fjær representerer beskyttelse eller skjønnhet. En fjær egner seg også godt til ulike design, så du kan velge å innlemme den i en drømmefanger eller en pil for ekstra symbolikk.

Fjær håndleddetatovering

9. Blomstertatovering på håndleddet

Blomstertatoveringer er noen av de vakreste og mest populære valgene for kvinner å få blekk fordi de har en så feminin følelse. Generelt antas de å være symbolsk for skjønnhet, natur og liv. De kan være delikate, eller de kan være dristige og lyse; valget er ditt. Det er også så mange forskjellige blomster å velge mellom, hver med sin egen appell. For eksempel er lotus forbundet med gjenfødelse og opplysning, mens pionen representerer lang levetid og skjønnhet. Blomsterkroppskunst trenger ikke å være i farger, men disse designene ser spesielt slående ut for maksimal effekt.

Blomstertatovering på håndleddet

10. Hjerte håndleddetatovering

Hvilken bedre måte å feire de viktige forholdene i livet ditt enn med en hjerte tatovering? Det er et universelt anerkjent symbol og kan si så mye uten å måtte bruke et eneste ord. Hjertet er forbundet med kjærlighet, lidenskap, hjertesorg og så mye mer. Du kan tegne den for å hedre en kjær som har gått eller som et symbol på den udødelige kjærligheten du har til partneren eller barnet ditt. Betydningen kan også endres avhengig av fargene du velger; for eksempel er rødt for romantikk, mens svart representerer sorg eller sorg.

Hjerte håndleddetatovering

11. Infinity Tattoo

Uendelighetssymbolet er uendelig, og representerer uendelige muligheter og muligheter. Dette er en tatovering som har et positivt element i seg og er en fantastisk måte å feire kjærligheten du har for noen, eller den kan brukes til å motivere deg til å nå dine mål og følge drømmene dine. Selve designet er enkelt og egner seg godt til små plasseringsalternativer, som håndleddet. Som med ethvert bilde kan du tilpasse det for å gjøre det enda mer personlig, og dette kan gjøres ved å legge til navn, initialer eller til og med datoer.

Infinity Tattoo

12. Meningsfull håndleddetatovering

Det kanskje mest tiltalende med en håndleddetatovering er at det er et sted du kan se på hver dag. Av denne grunn reserverer folk det ofte for blekk som har spesiell betydning. Når du bestemmer deg for en meningsfull design, kan dette være noe spesielt for deg; noens navn, et bilde du liker, noe du brenner for, eller et kraftig sitat eller uttrykk. La tatoveringen din tjene som en påminnelse om målene du vil oppnå og tankegangen du ønsker å være i. Du kan fortelle deg selv hver dag at du skal være sterk, være positiv eller at du er vakker.

Meningsfull håndleddetatovering

13. Navn Håndleddetatovering

Det er få måter å gjøre en tatovering mer personlig enn med et navn. De kan hedre de viktige menneskene i livet ditt, enten det er en romantisk partner eller et barn. Navnetatoveringer kan også minne om de som har passert, og er en fin måte å holde sine kjære nær deg hele tiden. Du kan gjøre blekket ditt enda mer spesielt ved å velge en skrift som har betydning for deg eller få det gjort i personens håndskrift hvis navn du ønsker å tatovere. Det er mulighet for å legge til forskjellige andre bilder i designet ditt, inkludert sommerfugler eller hjerter. Vi har et advarselsord før vi blir blekket; vurdere arten av forholdet ditt. For eksempel, hvis du bare har vært sammen med noen i noen uker, kan det være best å vente på å unngå å angre hvis ting blir dårlig.

Håndleddet navn tatovering

14. Romerske tall Håndleddetatovering

Romertallstatoveringer er dypt personlige og visuelt interessante. Til tross for den relativt enkle designen, har de forskjellige arrangementene stor betydning, noe som betyr spesielle tider i livet ditt. Dette kan være en dato, som bryllupsdagen din, barnets fødsel, eller når en kjær gikk bort, eller det kan være et lykketall. Det numeriske systemet er forskjellig fra det arabiske som vi bruker hver dag, og dette vil gjøre blekket ditt litt vanskeligere å tyde ved første øyekast, noe som bare øker appellen.

Romerske tall Håndleddetatovering

15. Rosenkrans tatovering på håndleddet

Hvis du er en troende person, kan du bli inspirert til å få en tatovering som hedrer det eller minner deg om hvilken innvirkning religion har hatt på livet ditt. Rosenkrans tatoveringer er vakre fordi de vikler rundt håndleddet og armen, nesten som et armbånd, men de er også veldig meningsfulle. Bønneperlene eller knutene er symbolsk for den katolske troen og representerer hengivenhet, eller de kan hjelpe enkeltpersoner med å holde fokus på det som leder dem i livet. Det er verdt å merke seg at før du blir bleket med et religiøst symbol, vil du være sikker på at du har gjort undersøkelser for ikke å få en tatovering som er støtende eller ubehagelig.

Rosenkrans tatovering på håndleddet

16. Rose Tattoo

Av alle blomstene kan du velge å tatovere rose er kanskje den vakreste og allsidigste. Det er en blomst forbundet med skjønnhet og smerte; det er fantastisk å se på, men tornene kan forårsake skade. Derfor er det en påminnelse om det gode og det dårlige i livet og viktigheten av balanse. Det er mange forskjellige stiler og teknikker å velge mellom og fargevalg som kan endre blekkets betydning. Røde roser er forbundet med lidenskap og romantikk, mens gule blomster er et symbol på glede. Uansett farge eller design du velger, kan vi alle være enige om at dette er en universelt anerkjent blomst og en som vil se flott ut på håndleddet ditt.

Rose håndleddet tatovering

17. Semikolon Håndleddetatovering

En av de mest kraftfulle og meningsfulle tatoveringene du kan få er også en av de mest enkle; det er den semikolon. Tegnsetningen har blitt en meningsfull kroppskunstdesign fordi den symboliserer solidaritet og styrke for de som har eller fortsatt sliter med psykiske problemer. Det er en påminnelse om at historien din ikke er over og vil forbli håpefull for en bedre og lysere fremtid. Du kan kombinere forskjellige bilder, noe som øker betydningen. For eksempel kan en semikolon og hjerte tatovering være en påminnelse om å elske deg selv. I kontrast legger tilsetningen av en sommerfugl et element av frihet eller gjenfødelse og transformasjon.

Semikolon Håndleddetatovering

18. Side håndleddet tatovering

Det er noe utrolig kult med en tatovering på siden av håndleddet! Kvinner som ønsker en kroppskunst som er liten, men vakker, blir ofte tiltrukket av dette plasseringsalternativet. Når det er sagt, er det noen ulemper med dette stedet. Det er et veldig smalt område til å begynne med, noe som betyr at alternativene er begrensede, og de beste designene er lange og tynne, som en blomst eller en fjær. Stedet har også en tendens til å ha tynn hud og er ganske benete, slik at du kan forvente litt smerte under blekkingsprosessen. Selv om du sannsynligvis vil oppdage at ubehag som er opplevd er verdt det.

Side håndleddet tatovering

19. Enkel håndleddetatovering

Håndleddet er ikke et stort område på kroppen, og derfor egner størrelsen seg godt til mindre eller mindre detaljert blekk. Enkle tatoveringer har definitivt sin appell, og den minimalistiske tilnærmingen er flott for noen som har en mer avslappet personlighet eller ønsker noe ukomplisert. Disse blekkene fungerer ofte best som strekkunst, geometriske former eller abstrakte design, men er fortsatt rike på symbolikk. En annen proff til minimalt utseende er at det tar mindre tid å fullføre, og du vil kreve en kortere tatoveringsøkt. Dette betyr at det vil koste mindre, men du vil også oppleve mindre ubehag.

Enkel håndleddetatovering

20. Liten håndleddetatovering

Store, detaljerte tatoveringer som strekker seg over ryggen eller låret har definitivt sin appell, men ikke alle design trenger å være kompliserte for å ha innvirkning. Noe av den beste kroppskunsten er liten, og du kan bli overrasket over hvor mange alternativer det er å velge mellom. Dette kan være alt fra en søt, matchende vennskapstatovering til et bilde av favorittdyret ditt. Små design er også mer subtile og appellerer til noen som ikke ønsker å vise frem kroppskunsten sin og bare tegner den for seg selv. Enten dette er ditt første blekk og du vil lette inn i kroppskunst eller den 15. i samlingen din, er små tatoveringer herlige.

Liten håndleddetatovering

21. Slange håndleddetatovering

Det er noe voldsomt og kraftig med en slangetatovering, og det er et populært bilde å få blekk. Slanger har forskjellige betydninger, men et vanlig tema er gjenfødelse og transformasjon fordi de kaster huden. Dette kan også indikere håp eller ny begynnelse. Det er et fantastisk valg for en person som ønsker kroppskunst som er iøynefallende og dypt symbolsk, og de forskjellige måtene å tolke det på slik at du kan finne et unikt design.

Slange håndleddetatovering

22. Solsikke håndleddetatovering

En av de lyseste og vakreste blomstene er solsikke. Det er ikke vanskelig å se på det og føle en følelse av varme og glede, som blomstringen representerer. Det kan også være forbundet med håp og kjærlighet, noe som gjør det til et symbol for å bli blekket med en venn eller en du er glad i. Håndleddet er et fantastisk sted for denne typen blekk fordi det kan gi deg litt positivitet hver gang du ser på det. Selv om det er mange design og tolkninger, ville valg av å få det i farget blekk virkelig få din kroppskunst til å bli levende.

Solsikke håndleddetatovering

23. Treet med håndleddet

Trær er symboler på lang levetid, engasjement og utholdenhet. De sterke røttene som holder dem på plass er også forbundet med familiebånd og uknuselige bånd, noe som gjør en tatovering til en vakker måte å hedre menneskene som betyr mest for deg. Det er mange forskjellige arter å velge mellom, hver med sin egen betydning. For eksempel er Joshua -treet knyttet til motstandskraft, mens Willow er knyttet til håp og stabilitet. Det fine med trær er at de ser flotte ut i mindre design, og egner seg godt til plasseringer som håndleddet. Du kan velge å få flere trær spredt over håndleddet eller bare et enkelt tre i midten. Uansett hva du velger, er det et flott valg for enhver kvinne å bli tatoveret.

Treet med håndleddet

24. Håndleddet Armbånd Tatovering

Tatoveringer som smykker har blitt en populær trend de siste årene, med kjære par som har valgt å blekke gifteringer, så hvorfor ikke gjøre det samme med et armbånd? Et håndleddsarmbåndsfarging er spesielt slående og gir en elegant uttalelse. Kvinner som ønsker å bli superkreative kan leke seg med detaljene, og i stedet for å velge noe som ligner perler eller en kjede, kan du lage et stykke ved hjelp av blomster eller vinstokker. Effekten er virkelig feminin og en klar hodevender.

Håndleddet Armbånd Tatovering

25. Håndleddet tatovering bibelvers

Tro spiller en viktig rolle i mange menneskers liv, og den har evnen til å inspirere og motivere dem. Det er mange forskjellige måter å hedre religionen din eller vise din hengivenhet, inkludert å få en tatovering. Hvis du blir tiltrukket av et spesielt vers fra Bibelen eller bruker det som veiledning, ville en tatovering som denne være betydelig. Du kan velge en salme eller skrive ut et lite utdrag som er viktig for deg. Håndleddet er et lite sted, så hold det så enkelt som mulig for ikke å overfylle området.

Håndleddet tatovering bibelvers

Vanlige spørsmål

Gjør håndleddetatoveringer vondt?

Håndleddetatoveringer vil forårsake ubehag fordi stedet har veldig tynn hud og ikke mye muskler. Smerten har også en tendens til å forverres rundt sidene av håndleddet på grunn av nærheten til beinet. Når det er sagt, fordi bare små design kan blekkes her, trenger du ikke en lang tatoveringsøkt for å fullføre designet, så all smerte du føler vil være kortvarig.

Hvor mye er en håndleddetatovering?

Flere faktorer bestemmer tatoveringskostnaden din; disse inkluderer størrelse, detaljer i designet, din valgte artist og studio, og om du velger en farge med klassisk svart blekk for å fullføre utseendet. Hudområdet er ganske lite, og bare små design kan blekkes her for å være i den nedre enden av prisklassen. Du kan forvente å betale rundt $ 50 til $ 200.

Hvilket håndledd er best for tatovering?

Hvis du har bestemt deg for et flott design og planlegger å trykke håndleddet ditt, kan du spørre deg selv hva som er det beste alternativet? Om du skal få den på høyre eller venstre hånd, er avhengig av personlige preferanser. Selv om hånden du bruker mest vil få mer oppmerksomhet. Det er også verdt å vurdere at det indre håndleddet, snarere enn det ytre eller siden, er det mest populære stedet å bli tatoveret og vil forårsake mindre ubehag.

Hva betyr tatoveringer på håndleddet?

Håndleddet er et fantastisk alternativ for tatoveringer på grunn av synligheten og allsidigheten. Til tross for at det er et lite sted, er det en overraskende stor mengde design som kan fungere bra her, og du kan velge alt fra et tredesign til et armbåndinspirert stykke. Avhengig av hvilken tatovering du har valgt, vil betydningen variere, men dette er et spesielt sted fordi brukeren kan se kroppskunst hver dag.

Hvor lenge varer håndleddetatoveringer?

Det er mange fordeler med å få en håndleddetatovering, men en av ulempene er at den har en tendens til å falme raskere enn flere andre plasseringsalternativer. Dette er på grunn av hyppigheten vi bruker hendene våre og eksponeringen for elementer. Fargen blekner også raskere enn svart blekk. Etter at du har blitt blekket, kan det ta rundt 3 uker før stykket er grodd, og du kan forvente å få tatoveringen av designet ditt på huden din i mange år fremover.

Er det farlig å få en tatovering på håndleddet?

Hvis du velger et anerkjent tatoveringsstudio og en dyktig artist, er det ingen grunn til at en tatovering på håndleddet er farlig. Du kan forvente å føle ubehag på grunn av stedets nærhet til bein, samt mangel på muskler og tynn hud, men det er sannsynligvis ingenting du ikke kan håndtere.

Er håndleddetatoveringer en god idé?

Huden på håndleddet er tynn, du vil tåle litt smerte, og så er det synligheten du bør vurdere. Selv om det å se tatoveringen din definitivt har sine fordeler, må du alltid vurdere livsstilen din på forhånd. For eksempel, hvis du jobber i et bedriftsmiljø, vil du ikke ha synlige tatoveringer, noe som kan utgjøre et problem når du håndhilser på potensielle kunder.

Blinker håndleddetatoveringer raskt?

Håndleddetatoveringer varer ikke så lenge som blekk på steder som overarmen, låret eller ryggen, på grunn av eksponeringen for elementene. Solskinn blekner blekket ditt, så du må alltid dekke til eller bruke solkrem.

Teachs.ru
25 meningsfulle søster -tatoveringsideer du vil elske

25 meningsfulle søster -tatoveringsideer du vil elskeTatoveringer For Kvinner

Båndet som to søsken deler er sterkere enn mange andre obligasjoner du vil oppleve. Vennskap og forhold kan komme og gå, men familien vil alltid være i livet ditt. Derfor, hvis du tenker på å få en...

Les mer
20 strålende soltatoveringer for kvinner

20 strålende soltatoveringer for kvinnerTatoveringer For Kvinner

Uten solen hadde det ikke vært liv på jorden. Stjernen i sentrum av vårt solsystem har blitt dyrket av gamle kulturer og er fortsatt et kraftig symbol i dag. Det er ikke vanskelig å se hvorfor noen...

Les mer
18 vakre Henna -tatoveringsdesigner du kan prøve

18 vakre Henna -tatoveringsdesigner du kan prøveTatoveringer For Kvinner

Hvis du noen gang har lurt på hvordan det å ha en tatovering ville være, men ikke ønsket å forplikte deg til å gå under nålen - eller like utseendet til tradisjonelle indiske bryllupstatoveringer -...

Les mer
instagram stories viewer